(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-99351705-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Onze leden

Restauratie - Atelier Bjorn FleurenWe willen u iets meer laten zien van ons bedrijf, dat al vanaf 1997 kwaliteitswerk levert. Na jaren als stukadoor werkzaam geweest te zijn, hebben wij ons gespecialiseerd in hoogwaardig restauratiewerk.

www.bjornfleuren.nl
Van Olphen
Stucadoors & Restauratiewerken

Dit jonge en traditionele bedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere sector en onderscheidt zich door de kennis en vakmanschap die ik, René van Olphen, in meer dan 20 jaar heb opgebouwd in het stukadoorsvak.

www.renevanolphen.nl
Schuller-Restauratie


Schuller Restauratie Stukadoors is gespecialiseerd in het, modelleren van ornamenten en heeft veel mallen van de Silberling collectie in beheer.

www.schuller-restauratie.com
Oudman
Stukadoors &Restauratiewerken


Met meer dan 20 jaar ervaring in het stuc ambacht bezitten wij veel stukadoors kennis stuc wanden en stucplafond en alle soorten afwerking. Onze specialiteiten zijn stucwerk en het restaureren gipsornamenten en sierlijstwerk/plafondlijsten/rozetten.

www.danieloudman.nl
Stukadoors & Restauratie bedrijf Zardoni


Stucadoorsbedrijf Zardoni is gevestigd in Den Haag en is gespecialiseerd in het maken, restaureren en reconstrueren van ornamenten en lijsten voor o.a plafonds, wanden en gevels.

www.zardoni.nl
Ton Steenks Restauratiewerken

Steenks Restauratie is  gespecialiseerd restauratiebedrijf in binnen en buitenwerk. Stucwerk, snijvoegwerk en natuursteen, evenals het restaureren  en reconstrueren van ornamentplafonds en het maken van handgemaakte ornamenten. s
Ambacht & Restauratie
 
Respect voor ontwerpkunst en de vaardigheid van de oude meesters, dat is waar het om draait bij Ambacht & Restauratie.
 

www.ambachtenrestauratie.nl

Ereleden


Ger Waanders:

Ger Waanders heeft o.a. 7 jaar gewerkt in het Paleis Noordeinde te Den Haag,
Hier heeft Ger Waanders heeft de meeste ornamenten die niet meer gered konden worden door de brand, opnieuw in de klei geboetseerd.

Piet Kwakkelstein ( In Memoriam )

Piet Kwakkelstein, heeft diverse mooie werken gemaakt, een paar daarvan zijn de Balzaal in het Paleis Noordeinde te Den Haag, concertgebouw te Amsterdam, Paleis Lange Voorhout te Den Haag.
V.R.S
Logo